Преминете към съдържанието

Език

FREE DELIVERY ON ORDERS OVER 40лв. FREE PICK UP FROM 160 SPEEDY STORES.

Политика за възстановяване на заплатените суми

Връщане
Нашата политика е в рамките на 30 дни. Ако са минали повече от 30 дни от вашата покупка, за съжаление, не можем да ви предложим връщане на парите или замяна.

За да отговаряте на изискванията за връщане, вашият продукт трябва да не е използван и да е в същото състояние, както сте го получили. Също така трябва да е в оригиналната опаковка.

Няколко вида стоки се изключват от опцията за връщане. Това са нетрайни стоки като храна, цветя, вестници и списания, те не могат да бъдат върнати. Също така не приемаме продукти като интимни и санитарни стоки, опасни материали, или запалими течности и газове.

Други продукти, които не могат да бъдат върнати:
-
Подаръчни карти
-
Софтуерни продукти, които се изтеглят
-
Някои продукти за здраве и лична грижа

За да направим връщането, ние изискваме разписка или доказателство за покупката

Моля не изпращайте вашата покупка обратно на производителя

Има няколко ситуации, в които частичното връщане е гарантирано
-
Всеки продукт, който не е в първоначалното си състояние, повреден или с липсващи части, което не е наша грешка
-
Всеки продукт, който е върнат повече от 30 дни след доставка

Връщане на пари
Веднъж след като е получен и проверен, ще ви изпратим емайл, за да ви уведомим, че сме получили върнатия продукт. Ние също ще ви уведомим за одобрение или отхвърляне на връщането на пари.
Ако сте одобрени, вашето връщане на пари ще бъде обработено, и ще се приложи автоматично кредит към кредитната ви карта или оригиналния начин на плащане, в рамките на няколко дни.

Късни или липсващи връщания на пари
Ако не сте получили парите за връщане все още, първо проверете отново банковата си сметка
След това се свържете с фирмата на кредитната ви карта, може да отнеме малко време преди връщането да е официално публикувано.
След това се свържете с банката си. Често има време на обработване преди получаването на сумата за връщане. Ако сте направили всичко това и все още не сте получили сумата за връщане, моля свържете се с нас на info@tablespoon.bg

Продукти за продажба
Само за продукти с редовна цена може да има връщане, но за съжаление за продуктите за продажба не може да има връщане на парите.

Замяна
Ние само заменяме продукти, ако са дефектни или повредени, Ако имате нужда от замяна за същия продукт, моля изпратете ни емайл на: info@tablespoon.bg или изпратете продукта на адрес:

Симеоновско Шосе 115, Симеоново, София 1434, България


Подаръци
Ако продуктът е бил маркиран като подарък при покупката и доставен директно до вас, ще получите подаръчен кредит към стойността при връщането. След като даден върнат продукт е получен, ще ви бъде изпратен подаръчен сертификат.

Ако продуктът не е бил маркиран като подарък, когато е бил закупен, или предоставящият подаръка е имал поръчка доставена до самия него, която да ви изпрати по-късно, ние ще изпратим възвърнатата сума на предоставящия подаръка и той ще разбере за връщането на парите.

Доставка
За да върнете вашият продукт, трябва да го изпратите на:

Симеоновско Шосе 115, Симеоново, София 1434, България

Вие ще отговаряте за плащането на собствените си разходи за доставка за връщане на продукта ви. Разходите за доставка не се възстановяват. Ако получите връщане на парите, разходите за обратната доставка ще се извадят от вашата върната сума.

В зависимост от къде живеете, времето, за което заменения продукт достига до вас, може да варира.

Ако доставяте продукт над 75 евро, трябва да използвате проследима услуга за доставка или застраховка за закупуване и доставка. Ние не гарантираме, че ще получите вашият върнат продукт.


Затваряне (esc)

Изкачащ прозорец

Използвайте този изскачащ прозорец, за да вградите формуляр за регистрация в пощенски списък. Или го използвайте като обикновен път за действие с връзка към продукт или страница.

Потвърждаване на възраст

Чрез натискане на Enter вие потвърждавате, че сте достатъчно възрастни за (18 и повече години) консумация на алкохол.

Търсене